Vi gillar utmaningar från Pippi till Palestrina

Vi vill ha roligt och det ska låta bra, oavsett vad vi sjunger. För att utmana oss så sjunger vi varje år ett större verk, och det blandar vi gärna med nyskriven och äldre musik, ofta med utmanande klangbild. Kören arbetar tematiskt varje termin och har sedan starten har vi sjungit mer än 700 olika stycken.

Under ett spelår genomför vi ett tjugotal framträdanden i bl. a. kyrkor, på privata fester, företag och på öppna scener i olika sammanhang. I vår repertoar har vi samlat på oss en salig blandning av stilar med allt från visa till pop, seriöst och oseriöst, från Palestrina till Pippi Långstrump och Busto till Bowie. Vi tar oss också gärna an nyskriven klassisk körmusik.

En lista över vad vi gjort under de senaste åren liksom kommande konserter finns på sidan konsertprogram. Du kan även lyssna på några av det vi framfört.

Vi anpassar repertoaren efter olika sammanhang och kan även skräddarsy program efter olika önskemål. Hör gärna av dej till oss om vi kan hjälpa till att förgylla en fest, ett bröllop eller ett gympapass.

För att lyssna på hur vi låter har vi samlat några klipp från våra framträdanden på Soundcloud.

Följ oss där!