08
May
2023

Återupplev The Armed Man

För dig som inte hade möjlighet att komma och lyssna när vi framförde Karl Jenkins verk The Armed Man i höstas eller kanske vill återuppleva den så finns det nu en inspelning tillgänglig på YouTube.

Läs mer

07
Mar
2023

Magnifika Maria

I samband med Marie Bebådelsedag passar det förstås alldeles utmärkt att framföra ett Magnificat, dvs en lovsång till Maria.

Den 26 mars kl 18:00 finns det chans att höra två olika tolkningar av lovsången när körerna Trekvart och Con Moto ackompanjerade av en stråkkvintett och orgel ger en gemensam konsert i Åhus kyrka under rubriken Magnifika Maria.

Läs mer

26
Feb
2023

Vår i luften!

För att komma i form inför vårt kommande vårprogram så samlades vi till en uppstartsdag i Åhus på söndagseftermiddagen. Vi har fått några tillskott bland våra tenorer och basar inför den här terminen och det var också dessa båda stämmor som fick en extra duvning av vår inbjudna sångpedagog Justin Hazelgrove som i vanliga fall leder körer i Fredrikskyrkan i Karlskrona.

Läs mer

05
Oct
2022

The Armed Man

En mässa för fred

Den 23 oktober kl 18 framför vi The Armed Man vid en musikgudstjänst i Åhus St Maria Kyrka. Kören Trekvart och ungdomskören Con Moto är förstärkta med flera återvändande körsångare, dvs "gamla" körvänner, samt musiker.

På torsdagen den 20 oktober kl 18.30 har ni möjlighet att få en introduktion av verket vid körernas repetition i församlinghemmet på Åhus Torg. Självklart får ni också lyssna på smakprov av musiken.

Fri entré vid båda tillfällena!

Läs mer

1 2 3 4 5